Investeer in gezonde mobiliteit met Partago

23 november 2017

Investeer in gezonde mobiliteit met Partago

 

In Brasschaat zijn we met Partago in zee gegaan voor het delen van onze elektrische wagens met onze Brasschaatse burgers. Zo investeren we in duurzame mobiliteit en maken we elektrisch rijden toegankelijk voor heel wat Brasschatenaren.

Dankzij de Tax Shelter voor Startende Ondernemingen kan je ook van een belastingsvermindering tot 45% genieten voor je geïnvesteerde bedrag in Partago.

Partago is een gebruikers-coöperatie: ze zijn 100% in handen van de gebruikers. Een Partago-aandeel kost 250 euro en behoudt zijn waarde. De aandelen staan vast voor 2 jaar. Als je daarna uit het Partago-project wil stappen, krijg je je geld terug.

Momenteel zijn er nog 109 aandelen van het totaal van 1.000 aandelen beschikbaar. De campagne voor de belastingsvermindering loopt tot die 1.000 aandelen verkocht zijn of tot de termijn van 4 jaar na de oprichting van Partago verstreken is (18/03/2019).

 

Samen voor de gezonde stad | Partago cvba

Categorie: 

Volg mij ook via

Foto's

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Meer info over het federaal beleid?

Voor meer informatie over het federale niveau, verwijs ik u graag door naar mijn collega, Nahima Lanjri.

Minder Hinder Rond Antwerpen

Klik op lees meer en kom alles te weten over de lopende en komende werken in en rond Antwerpen en de bijhorende minder hinder maatregelen.

Laat ook uw stem horen en deel jouw idee om de hinder van de werken te beperken!